Boka Hotell

Landhotel Martha

Stjärna Stjärna Stjärna
Landhotel Martha

Läge för Landhotel Martha
På Landhotel Martha i Zell am See har du ski-in/ski-out och nära till Schmittenhoehes linbana, Areitbahn samt vinteraktiviteter som utförsåkning och snowboarding. I närheten av Landhotel Martha ligger även Zell am Sees fritidscenter och Vogtturm stadsmuseum.

Landhotel Martha erbjuder sina gäster flera bekvämligheter:
Efter en dag i backarna kan du skämma bort dig med en behandling i det fullständigt utrustade spat eller låta musklerna slappna av i spabadkaret. Du är snabbt ute i backarna med detta hotells skidtransport (tilläggsavgift). Landhotel Martha är ett perfekt val för din skidsemester med skidförvaring och skidpass. Detta hotell har en bar, där du kan ta en après-ski-drink när dagen lider mot sitt slut.

En gratis frukost serveras varje morgon. Allmänna utrymmen är utrustade med wi-fi (avgift tillkommer).

Rummen på Landhotel Martha
Rummen på hotellet har även balkonger/terrasser. De 20 gästrummen på Landhotel Martha har värdeförvaringsskåp/säkerhetsskåp och badrock. Mot en tilläggsavgift har gäster tillgång till wi-fi på rummet. Rummen har platt-tv med kabelkanaler. Badrummen är utrustade med dusch, hårtork och gratis toalettartiklar. Städning av rum utförs dagligen.

Pris: Boka Landhotel Martha just nu för mellan 631 - 947 kr.

Boka Landhotel Martha.

Recensioner för Landhotel Martha

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Landhotel Martha

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Landhotel Martha. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Zell am See.

Adress till Landhotel Martha

Adress: Schmittenstraße 79

Postnummer: 5700

Stad: Zell am See

 

Lämna dina kommentarer för Landhotel Martha