Boka Hotell

Living Max Hotel

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Living Max Hotel

Läge för Living Max Hotel
Living Max Hotel ligger i Zell am See i bergen nära Zell am Sees fritidscenter, Zeller Sees strand och Vogtturm stadsmuseum. I närheten av Living Max Hotel ligger även Schmittenhoehes linbana och Areitbahn.

Living Max Hotel erbjuder sina gäster flera bekvämligheter:
Living Max Hotel har fullständigt spa, inomhus pool och gym. Gratis/fritt wi-fi/internet i gemensamma utrymmen. Detta hotell i Zell am See har både en bar och restaurang på hotellet.Gästerna serveras kostnadsfri frukost varje morgon. Gäster på hotellet har även tillgång till gym/fitnesscenter, en trevlig terrass och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer. Gratis parkering. Det finns särskilda områden där rökning är tillåtet.

Rummen på Living Max Hotel
Rummen på Living Max Hotel har minibar och värdeförvaringsskåp. Gäster erbjuds gratis wi-fi. Rummen har platt-tv med kabelkanaler. Badrummen är utrustade med dusch och gratis toalettartiklar. Städning av rum utförs dagligen.

Pris: Boka Living Max Hotel just nu för mellan 0 - 0 kr.

Boka Living Max Hotel.

Recensioner för Living Max Hotel

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Living Max Hotel

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Living Max Hotel. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Zell am See.

Adress till Living Max Hotel

Adress: Hafnerstrasse 4

Postnummer: 5700

Stad: Zell am See

 

Lämna dina kommentarer för Living Max Hotel