Boka Hotell

Boutique Hotel Steinerwirt1493

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Boutique Hotel Steinerwirt1493

Boutique Hotel Steinerwirt1493 har ett bra läge i det populära området Zell Am See Centrum. Hotellet erbjuder sina gäster ett brett utbud av tjänster och bekvämligheter som är till för att vistelsen ska bli komfortabel och bekymmersfri. På hotellet hittar man bland annat gratis Wi-Fi i samtliga rum, express in- och utcheckning, bagageförvaring, parkering, rumsservice. Rummen är designade för att ge optimal komfort och vissa rum har praktiska bekvämligheter som värme, väckningsservice, skrivbord, balkong/terrass, ljudisolerat. Underhåll dig själv med hotellets fritidsfaciliteter, som till exempel badtunna, bastu, golfbana (inom 3 km), skidåkning, spa. Boutique Hotel Steinerwirt1493 kombinerar varm gästfrihet med en härlig atmosfär, allt för att du ska få en oförglömlig tid i Zell Am See.

Pris: Boka Boutique Hotel Steinerwirt1493 just nu för mellan 660 - 756 kr.

Boka Boutique Hotel Steinerwirt1493.

Recensioner för Boutique Hotel Steinerwirt1493

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Boutique Hotel Steinerwirt1493

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Boutique Hotel Steinerwirt1493. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Zell Am See.

Adress till Boutique Hotel Steinerwirt1493

Adress: Dreifaltigkeitsgasse 2

Postnummer: 5700

Stad: Zell Am See

 

Lämna dina kommentarer för Boutique Hotel Steinerwirt1493