Boka Hotell

Alpengasthof Wolfgruber

Stjärna Stjärna Stjärna
Alpengasthof Wolfgruber

Läge för Alpengasthof Wolfgruber
Detta hotell är ett familjevänligt hotell i Wolfsberg. Alpengasthof Wolfgruber ligger i bergen, i samma region som Sankt Paulus benediktinerkloster och Griffens stalaktitgrottor.

Alpengasthof Wolfgruber erbjuder sina gäster flera bekvämligheter:
Alpengasthof Wolfgruber har fullständigt spa. Detta hotell med möjlighet till skidåkning erbjuder restaurang. En gratis frukost serveras varje morgon. Personalen kan hjälpa till med hjälp med bokning av biljetter och guidade turer och bröllopstjänster. Gäster på hotellet har även tillgång till bibliotek, flerspråkig personal och skidförvaring. Kostnadsfri transport erbjuds och inkluderar lokaltransport (inom 5 km), transport till skidbackar och hämtning vid järnvägsstationen. Gratis parkering. Det här är ett rökfritt boende.

Rummen på Alpengasthof Wolfgruber
Rummen på hotellet har även balkonger. De 20 gästrummen på Alpengasthof Wolfgruber har hårtork. Sängarna har bäddmadrass och sängtillbehör av högsta kvalitet. Gäster erbjuds kostnadsfritt höghastighetsinternet. Tv:n har digitalkanaler. På begäran erbjuds även strykjärn/strykbräda och allergitestade sängkläder om så önskas.

Pris: Boka Alpengasthof Wolfgruber just nu för mellan 464 - 696 kr.

Boka Alpengasthof Wolfgruber.

Recensioner för Alpengasthof Wolfgruber

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Alpengasthof Wolfgruber

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Alpengasthof Wolfgruber. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Wolfsberg.

Adress till Alpengasthof Wolfgruber

Adress: Rieding 11, Koralpe

Postnummer: 9431

Stad: Wolfsberg

 

Lämna dina kommentarer för Alpengasthof Wolfgruber