Boka Hotell

Gasthof Lendwirt

Stjärna Stjärna Stjärna
Gasthof Lendwirt

Läge för Gasthof Lendwirt
Gasthof Lendwirt ligger i Westendorf i bergen nära Golfklubben Kitzbüheler Alpen Westendorf, Alpenrosen linbana och Salvenaland nöjespark. Nära hotellet ligger även Hohe Salve linbana.

Bekvämligheter.
Detta pensionat i Westendorf erbjuder restaurang, kafé och snackbar/deli. Gästerna serveras kostnadsfri frukost varje morgon. Gratis/fritt wi-fi/internet i allmänna utrymmen. Gäster har även tillgång till en terrass, hjälp med bokning av biljetter och guidade turer och skidförvaring.

Rummen på Gasthof Lendwirt
Rummen på hotellet har även balkonger. De 11 gästrummen på Gasthof Lendwirt har hårtork och fria toalettartiklar. Kuddmenyer finns tillgängliga. Hotellets gäster har tillgång till gratis wi-fi/internet på rummen. 80 cm platt-tv med digitalkanaler. Alla rum har skrivbord och telefon. Badrummen har badkar eller dusch och källvattenbad. På begäran erbjuds även strykjärn/strykbräda och allergitestade sängkläder om så önskas. Städning erbjuds med begränsad tillgänglighet.

Pris: Boka Gasthof Lendwirt just nu för mellan 0 - 0 kr.

Boka Gasthof Lendwirt.

Recensioner för Gasthof Lendwirt

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Gasthof Lendwirt

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Gasthof Lendwirt. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Westendorf.

Adress till Gasthof Lendwirt

Adress: Unterwindau 41

Postnummer: 6363

Stad: Westendorf

 

Lämna dina kommentarer för Gasthof Lendwirt