Boka Hotell

Blue Mountain Hotel

Blue Mountain Hotel

Detta hotell ligger i Verditz. Platser av intresse inkluderar Schloss Landskron och Sendeturm Dobratsch. Blue Mountain Hotel har bastu, ski in/ski out tillgång och fitnessanläggning. I fastigheten finns mötesrum för mindre grupper. Hotellet har en restaurang och bar/lounge. Gästerna serveras gratis frukost varje morgon. Personalen kan hjälpa dig att bröllop, catering vid evenemang och utflyktsassistans. Hotellet erbjuder dessutom en spelhall /-rum, flerspråkig personal och skidförråd. Detta är ett rökfritt hotell. Tv:n har satellitkanaler. Rummen har telefon.

Sängarna har kvalitetssängkläder. Badrummen har makeup/rakning speglar. Balkonger finns på rummen. Hotellet erbjuder dessutom fönster som kan öppnas. Dessutom bekvämligheter tillgängliga på begäran hårtork och strykjärn/strykbräda. Städning erbjuds. Internet (bredband) finns tillgängliga. Alla rum på Blue Mountain Hotel är rökfria.

Pris: Boka Blue Mountain Hotel just nu för mellan 486 - 494 kr.

Boka Blue Mountain Hotel.

Recensioner för Blue Mountain Hotel

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Blue Mountain Hotel

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Blue Mountain Hotel. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Verditz.

Adress till Blue Mountain Hotel

Adress: Verditzer Strasse 70

Postnummer: 9542

Stad: Verditz

 

Lämna dina kommentarer för Blue Mountain Hotel