Boka Hotell

Apparthotel Gamsspitzl

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Apparthotel Gamsspitzl

Läge för Apparthotel Gamsspitzl
Apparthotel Gamsspitzl ligger i Untertauern (Obertauern), nära Grünwaldkopf-linbanan. Andra sevärdheter i regionen inkluderar Duisitzkarsjön och Grosseck-linbanan.

Apparthotel Gamsspitzl erbjuder sina gäster flera bekvämligheter:
Apparthotel Gamsspitzl har ångbastu och bastu. Gratis wi-fi är tillgängligt i publika utrymmen. På detta hotell med möjlighet till skidåkning kan man äta på restaurang, bar och snackbar/deli. Gäster på hotellet har även tillgång till flerspråkig personal, hjälp med bokning av biljetter och guidade turer och skidförvaring. Mot en tilläggsavgift har gäster tillgång till transportalternativ som till exempel transport till/från flygplatsen (tillgänglig på begäran) och lokaltransport.

Rummen på Apparthotel Gamsspitzl
Rummen på hotellet har även balkonger. De 50 gästrummen på Apparthotel Gamsspitzl har värdeförvaringsskåp/säkerhetsskåp och kaffe- och tebryggare. Tv:n har kabelkanaler. Badrummen på Apparthotel Gamsspitzl har badkar och/eller dusch samt hårfön. Alla rum på detta hotell med 4 stjärnor har kök med spishäll, kylskåp samt enklare köksutrustning. Gäster erbjuds städning med begränsad tillgänglighet och mikrovågsugn finns tillgänglig på begäran.

Pris: Boka Apparthotel Gamsspitzl just nu för mellan 881 - 1321 kr.

Boka Apparthotel Gamsspitzl.

Recensioner för Apparthotel Gamsspitzl

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Apparthotel Gamsspitzl

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Apparthotel Gamsspitzl. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Untertauern.

Adress till Apparthotel Gamsspitzl

Adress: Wiseneggstrasse 4

Postnummer: 5562

Stad: Untertauern

 

Lämna dina kommentarer för Apparthotel Gamsspitzl