Boka Hotell

AI Landhotel Bier Peter

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
AI Landhotel Bier Peter

Med sitt ypperliga läge i Bodensdorf har Al Landhotel Bier Peter allt som staden har att erbjuda precis utanför dörren. Både affärsresenärer och turister har glädje av hotellets faciliteter och tjänster. På Al Landhotel Bier Peter välkomnas du av serviceinriktad personal som gärna hjälper dig. Rummen är försedda med alla bekvämligheter man behöver för en god natts sömn. I vissa rum finns även värme, skrivbord, balkong/terrass, väckarklocka, telefon. Ha trevligt med hotellets fritidsfaciliteter, däribland lekplats, pingis, trädgård, vattensporter (icke-motoriserade), innan du drar dig tillbaka till ditt rum för en välförtjänt vila. Al Landhotel Bier Peter är ett utmärkt val oavsett om man vill utforska Bodensdorf eller bara koppla av och ladda batterierna.

Pris: Boka AI Landhotel Bier Peter just nu för mellan 498 - 565 kr.

Boka AI Landhotel Bier Peter.

Recensioner för AI Landhotel Bier Peter

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till AI Landhotel Bier Peter

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för AI Landhotel Bier Peter. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Steindorf am Ossiacher See.

Adress till AI Landhotel Bier Peter

Adress: Poststraße 5

Postnummer: 9551

Stad: Steindorf am Ossiacher See

 

Lämna dina kommentarer för AI Landhotel Bier Peter