Boka Hotell

Golfblick Rooms

Golfblick Rooms

Med sitt idealiska läge i det största turistområdet Stegersbach utlovar Golfblick Hotel Garni en avkopplande och underbar vistelse. Hotellet håller hög klass på service och bekvämligheter för att alla resenärer ska kunna få sina individuella behov tillgodosedda. Faciliteter som express in- och utcheckning, biluthyrning, tidningar, cykeluthyrning, rökområde finns tillgängliga för att du ska ha glädje av dem. Rummen är designade för att erbjuda högsta komfort och utvalda rum har värme, skrivbord, minibar, balkong/terrass, väckarklocka som utlovar en fridfull, stärkande natt. Efter en dag full av sightseeing kan du återhämta dig i ditt komfortabla rum eller använda hotellets fritidsfaciliteter, som till exempel golfbana (inom 3 km), lekplats, pingis, trädgård. Golfblick Hotel Garni är ett utmärkt val oavsett om man vill utforska Stegersbach eller bara koppla av och ladda batterierna.

Pris: Boka Golfblick Rooms just nu för mellan 1263 - 1493 kr.

Boka Golfblick Rooms.

Recensioner för Golfblick Rooms

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Golfblick Rooms

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Golfblick Rooms. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Stegersbach.

Adress till Golfblick Rooms

Adress: Golfstraße 6

Postnummer: 8291

Stad: Stegersbach

 

Lämna dina kommentarer för Golfblick Rooms