Boka Hotell

Thermenhotel PuchasPLUS Stegersbach

Thermenhotel PuchasPLUS Stegersbach

Med sitt ypperliga läge i Stegersbach har Thermenhotel PuchasPLUS Stegersbach allt som staden har att erbjuda precis utanför dörren. Med sitt stora utbud av faciliteter och tjänster tillhandahåller hotellet allt du behöver för en god natts sömn. Handikappanpassning, bagageförvaring, familjerum, tidningar, utflykter finns på plats för gästernas trivsel. Koppla av i ditt komfortabla rum, vissa rum är även utrustade med luftkonditionering, värme, skrivbord, balkong/terrass, väckarklocka. Ha trevligt med hotellets fritidsfaciliteter, däribland bastu, golfbana (inom 3 km), utomhuspool, inomhuspool, massage, innan du drar dig tillbaka till ditt rum för en välförtjänt vila. Med pålitlig service och professionell personal kan Thermenhotel PuchasPLUS Stegersbach tillgodose dina behov.

Pris: Boka Thermenhotel PuchasPLUS Stegersbach just nu för mellan 1062 - 1196 kr.

Boka Thermenhotel PuchasPLUS Stegersbach.

Recensioner för Thermenhotel PuchasPLUS Stegersbach

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Thermenhotel PuchasPLUS Stegersbach

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Thermenhotel PuchasPLUS Stegersbach. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Stegersbach.

Adress till Thermenhotel PuchasPLUS Stegersbach

Adress: Thermenstraße 16

Postnummer: 7551

Stad: Stegersbach

 

Lämna dina kommentarer för Thermenhotel PuchasPLUS Stegersbach