Boka Hotell

Hotel Garni Gruber

Hotel Garni Gruber

Detta hotell med spa ligger nära till ett köpcentrum, i St Johann in Tirol. Hotel Garni Gruber har bastu och fitnessanläggning. Detta fyrstjärniga St Johann in Tirol hotell har spa-behandlingar. Gratis trådlöst internet finns tillgängligt i allmänna utrymmen. Gästerna serveras gratis frukost varje morgon. Den här fastigheten erbjuder en skidanläggning. Personalen kan ordna utflyktsassistans. Hotellet erbjuder dessutom flerspråkig personal, skidförvaring och utomhusgrill. Detta är ett rökfritt hotell. En fullständig renovering av hotellet slutfördes i maj 2010. Hotel Garni Gruber har 15 rum. Tv:n har satellitkanaler.

Rummen har telefoner och gratis tidningar. Sängarna har duntäcken och kvalitetssängkläder. Varje rum är individuellt inredda och möblerade. Alla rum har bäddsoffa och skrivbord. Badrummen har hårtork och gratis toalettartiklar. Balkongerna har utsikt över bergen eller utsikt över floden. Hotellet erbjuder dessutom separat sittutrymme, uteplatser och minibar. Dessutom erbjuds städning och bekvämligheter tillgängliga på begäran som väckning.

Pris: Boka Hotel Garni Gruber just nu för mellan 584 - 762 kr.

Boka Hotel Garni Gruber.

Recensioner för Hotel Garni Gruber

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel Garni Gruber

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel Garni Gruber. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av St Johann in Tirol.

Adress till Hotel Garni Gruber

Adress: Gasteiger Strasse 18

Postnummer: 6380

Stad: St Johann in Tirol

 

Lämna dina kommentarer för Hotel Garni Gruber