Boka Hotell

Alpina Hotel Garni

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Alpina Hotel Garni

Läge för Alpina Hotel Garni
På Alpina Hotel Garni i Serfaus har du nära till skidåkning, vinteraktiviteter samt Komperdell linbana, Möseralm linbana och Sonnen Ladis–Fiss linbana. I närheten av Alpina Hotel Garni ligger även Serfaus-Fiss-Ladis cykelpark och Sommer-Funpark Fiss.

Alpina Hotel Garni erbjuder sina gäster flera bekvämligheter:
Efter en dag i backarna kan du njuta av bland annat bastu, ångbastu och gym/fitnesscenter (öppen dygnet runt) på Alpina Hotel Garni. Alpina Hotel Garni är ett perfekt val för din skidsemester med skidförvaring och skidpass. Detta hotell har en bar, där du kan ta en après-ski-drink när dagen lider mot sitt slut.

En gratis frukost serveras varje morgon. Gratis/fritt wi-fi/internet i gemensamma utrymmen. Gratis parkering.

Rummen på Alpina Hotel Garni
Rummen på hotellet har även balkonger/terrasser. Rummen på Alpina Hotel Garni har minibar och värdeförvaringsskåp. Gäster erbjuds gratis wi-fi. Rummen har platt-tv med kabelkanaler. Badrummen har badkar och/eller dusch, badrock och gratis toalettartiklar. I rummen finns kaffe- och tebryggare och gratis flaskvatten. Städning av rum utförs dagligen.

Pris: Boka Alpina Hotel Garni just nu för mellan 0 - 0 kr.

Boka Alpina Hotel Garni.

Recensioner för Alpina Hotel Garni

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Alpina Hotel Garni

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Alpina Hotel Garni. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Serfaus.

Adress till Alpina Hotel Garni

Adress: Dorfbahnstraße 22

Postnummer: 6534

Stad: Serfaus

 

Lämna dina kommentarer för Alpina Hotel Garni