Boka Hotell

Hotel Menthof

Hotel Menthof

Med sitt idealiska läge i det största turistområdet Seefeld (Tirol) utlovar Menthof en avkopplande och underbar vistelse. Hotellet erbjuder sina gäster ett brett utbud av tjänster och bekvämligheter som är till för att vistelsen ska bli komfortabel och bekymmersfri. Gratis Wi-Fi i samtliga rum, parkering, familjerum, restaurang, bar är bara några av faciliteterna som finns att tillgå. Rummen är välinredda och vissa är bland annat utrustade med värme, balkong/terrass, telefon, satellit/kabel-TV, kokvrå. Ha trevligt med hotellets fritidsfaciliteter, däribland bastu, skidåkning, ridning, trädgård, innan du drar dig tillbaka till ditt rum för en välförtjänt vila. En välkomnande atmosfär och utmärkt service är vad du kan förvänta dig under ditt besök på Menthof.

Pris: Boka Hotel Menthof just nu för mellan 976 - 1101 kr.

Boka Hotel Menthof.

Recensioner för Hotel Menthof

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel Menthof

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel Menthof. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Seefeld.

Adress till Hotel Menthof

Adress: Reitherspitzstraße 594

Postnummer: 6100

Stad: Seefeld

 

Lämna dina kommentarer för Hotel Menthof