Boka Hotell

Scheffauerhof

Scheffauerhof

Med sitt ypperliga läge i Scheffau am Wilden Kaiser har Scheffauerhof allt som staden har att erbjuda precis utanför dörren. Både affärsresenärer och turister har glädje av hotellets faciliteter och tjänster. Faciliteter som express in- och utcheckning, familjerum, restaurang, bar finns tillgängliga för att du ska ha glädje av dem. Rummen är designade och inredda så att gästerna ska känna sig som hemma. Vissa är bland annat utrustade med värme, balkong/terrass, satellit/kabel-TV, kokvrå, kylskåp. Tillgång till hotellets golfbana (inom 3 km), skidåkning, lekplats, ridning, trädgård förgyller din trevliga vistelse ännu mer. Scheffauerhof kombinerar varm gästfrihet med en härlig atmosfär, allt för att du ska få en oförglömlig tid i Scheffau am Wilden Kaiser.

Pris: Boka Scheffauerhof just nu för mellan 584 - 660 kr.

Boka Scheffauerhof.

Recensioner för Scheffauerhof

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Scheffauerhof

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Scheffauerhof. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Scheffau am Wilden Kaiser.

Adress till Scheffauerhof

Adress: Blaiken 68

Postnummer: 6351

Stad: Scheffau am Wilden Kaiser

 

Lämna dina kommentarer för Scheffauerhof