Boka Hotell

Kogler’s Pfeffermuhle Hotel & Restaurant

Kogler’s Pfeffermuhle Hotel & Restaurant

Kogler’s Pfeffermühle Hotel & Restaurant ligger perfekt till för både affärs- och nöjesresenärer som besöker Sankt Urban. Med sitt stora utbud av faciliteter och tjänster tillhandahåller hotellet allt du behöver för en god natts sömn. Alla nödvändiga faciliteter, till exempel gratis Wi-Fi i samtliga rum, express in- och utcheckning, bagageförvaring, parkering, rumsservice, finns att tillgå. Rummen är designade och inredda så att gästerna ska känna sig som hemma. Vissa är bland annat utrustade med värme, skrivbord, balkong/terrass, telefon, TV. Underhåll dig själv med hotellets fritidsfaciliteter, som till exempel gym, bastu, skidåkning, fiske, solarium. Med pålitlig service och professionell personal kan Kogler’s Pfeffermühle Hotel & Restaurant tillgodose dina behov.

Pris: Boka Kogler’s Pfeffermuhle Hotel & Restaurant just nu för mellan 670 - 756 kr.

Boka Kogler’s Pfeffermuhle Hotel & Restaurant.

Recensioner för Kogler’s Pfeffermuhle Hotel & Restaurant

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Kogler’s Pfeffermuhle Hotel & Restaurant

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Kogler’s Pfeffermuhle Hotel & Restaurant. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Sankt Urban.

Adress till Kogler’s Pfeffermuhle Hotel & Restaurant

Adress: Steinweg 6

Postnummer: 9554

Stad: Sankt Urban

 

Lämna dina kommentarer för Kogler’s Pfeffermuhle Hotel & Restaurant