Boka Hotell

Haus Margret

Haus Margret

Bo på Haus Margret medan du utforskar alla underverk i Sankt Leonhard im Pitztal. Hotellet håller hög klass på service och bekvämligheter för att alla resenärer ska kunna få sina individuella behov tillgodosedda. Parkering finns med på listan över saker som gästerna kan ha glädje av. Rummen är designade för att ge optimal komfort och vissa rum har praktiska bekvämligheter som värme, skrivbord, balkong/terrass, TV LCD/plasmaskärm, satellit/kabel-TV. Ha trevligt med hotellets fritidsfaciliteter, däribland skidåkning, innan du drar dig tillbaka till ditt rum för en välförtjänt vila. Trevlig personal, fina faciliteter och nära till allt som Sankt Leonhard im Pitztal har att erbjuda är tre bra anledningar till att bo på Haus Margret.

Pris: Boka Haus Margret just nu för mellan 402 - 459 kr.

Boka Haus Margret.

Recensioner för Haus Margret

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Haus Margret

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Haus Margret. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Sankt Leonhard im Pitztal.

Adress till Haus Margret

Adress: Plangeross 11

Postnummer: 6481

Stad: Sankt Leonhard im Pitztal

 

Lämna dina kommentarer för Haus Margret