Boka Hotell

Rad- und Familienhotel Ariell

Rad- und Familienhotel Ariell

Med sitt idealiska läge i det största turistområdet Sankt Kanzian utlovar Rad- und Familienhotel Ariell en avkopplande och underbar vistelse. Med ett komplett utbud av bekvämligheter kommer hotellets gäster tycka att vistelsen är komfortabel. Gratis Wi-Fi i samtliga rum, Wi-Fi i allmänna utrymmen, parkering, barnpassning, familjerum finns på plats för gästernas trivsel. Rummen är designade och inredda så att gästerna ska känna sig som hemma. Vissa är bland annat utrustade med balkong/terrass, telefon, satellit/kabel-TV, värdeskåp på rummet, dusch. För att göra gästernas vistelse trevligare erbjuder hotellet fritidsfaciliteter som privat strand, bastu, golfbana (inom 3 km), utomhuspool, inomhuspool. Rad- und Familienhotel Ariell är ett utmärkt val oavsett om man vill utforska Sankt Kanzian am Klopeiner See eller bara koppla av och ladda batterierna.

Pris: Boka Rad- und Familienhotel Ariell just nu för mellan 708 - 880 kr.

Boka Rad- und Familienhotel Ariell.

Recensioner för Rad- und Familienhotel Ariell

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Rad- und Familienhotel Ariell

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Rad- und Familienhotel Ariell. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Sankt Kanzian am Klopeiner See.

Adress till Rad- und Familienhotel Ariell

Adress: Birkenweg 7/9

Postnummer: 9122

Stad: Sankt Kanzian am Klopeiner See

 

Lämna dina kommentarer för Rad- und Familienhotel Ariell