Boka Hotell

Hotel Stein

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Hotel Stein

Läge för Hotel Stein
Hotel Stein ligger i hjärtat av Salzburg på gångavstånd till Kirche St.Johannes am Imberg, Mozarts födelseplats och San Francesco kyrka. I närheten av Hotel Stein ligger även Salzburg-katedralen och Salzburg Museum.

Hotel Stein erbjuder sina gäster flera bekvämligheter:
Detta hotell i Salzburg har både en bar och restaurang på hotellet.Kostnadsfritt höghastighetsinternet/wi-fi i allmänna utrymmen; en dator finns tillgänglig till ditt förfogande. Personalen kan hjälpa till med conciergetjänster och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer. Gäster har bland annat tillgång till takterrass, flerspråkig personal och rumsservice dygnet runt. Gästparkering finns på plats (avgift tillkommer), men antalet platser är begränsat och dessa kan inte bokas i förväg. Det finns särskilda områden där rökning är tillåtet.

Rummen på Hotel Stein
De 56 luftkonditionerade rummen på Hotel Stein har värdeförvaringsskåp/säkerhetsskåp (laptopanpassade) och hårtork. Rummen har platt-tv med kabelkanaler. Badrummen har badkar eller dusch och gratis toalettartiklar. På begäran erbjuds även strykjärn/strykbräda och allergitestade sängkläder om så önskas. Städning av rum utförs dagligen.

Pris: Boka Hotel Stein just nu för mellan 648 - 972 kr.

Boka Hotel Stein.

Recensioner för Hotel Stein

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel Stein

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel Stein. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Salzburg.

Adress till Hotel Stein

Adress: Giselakai 3 - 5

Postnummer: 5020

Stad: Salzburg

 

Lämna dina kommentarer för Hotel Stein