Boka Hotell

Almfrieden Hotel & Romantikchalet

Almfrieden Hotel & Romantikchalet

Wander- & Langlaufhotel Romantikchalet Almfrieden är ett populärt val bland resenärer på besök i Ramsau am Dachstein, vare sig de vill utforska staden eller bara är på genomresa. Både affärsresenärer och turister har glädje av hotellets faciliteter och tjänster. På hotellet hittar man bland annat handikappanpassning, express in- och utcheckning, bagageförvaring, rumsservice, konferensavdelning . Rummen är designade för att ge optimal komfort och vissa rum har praktiska bekvämligheter som väckningsservice, skrivbord, minibar, balkong/terrass, telefon. Ta en paus under en lång dag och använd badtunna, gym, bastu, golfbana (inom 3 km), skidåkning. Med pålitlig service och professionell personal kan Wander- & Langlaufhotel Romantikchalet Almfrieden tillgodose dina behov.

Pris: Boka Almfrieden Hotel & Romantikchalet just nu för mellan 1684 - 1895 kr.

Boka Almfrieden Hotel & Romantikchalet.

Recensioner för Almfrieden Hotel & Romantikchalet

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Almfrieden Hotel & Romantikchalet

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Almfrieden Hotel & Romantikchalet. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Ramsau am Dachstein.

Adress till Almfrieden Hotel & Romantikchalet

Adress: Leiten 47/Sattelbergweg

Postnummer: 8972

Stad: Ramsau am Dachstein

 

Lämna dina kommentarer för Almfrieden Hotel & Romantikchalet