Boka Hotell

Sonne Lifestyle Resort

Sonne Lifestyle Resort

Detta Mellau hotell ligger nära Kanisfluh. Sonne Lifestyle Resort har en hälsoklubb, utomhuspool, inomhuspool, spa badkar och ångbad. Spat på denna hotell har massage-och behandlingsrum och skönhetsbehandlingar. Hotellet är fyrstjärnigt och inkluderar trådlöst internet, mötesrum för mindre grupper och företagstjänster. Hotellet har en restaurang, bar/lounge och coffee shop/café. Gästerna serveras gratis frukost varje morgon. Transporttjänster på det här hotellet inkluderar transfer (tilläggskostnad) och en skidanläggning. Hotellet är fyrstjärnigt och inkluderar består av balsal och bankettlokaler. Personalen kan hjälpa dig att bröllopstjänster och utflyktsassistans.

Hotellet erbjuder dessutom ett bibliotek, en spelhall /-rum och presentbutiker/tidningskiosker. Detta är ett rökfritt hotell. Tv:n har satellitkanaler. Rummen har telefon och i rummet. Rummen har kylskåp och gratis buteljerat vatten. Badrummen har badrockar, handdukar/sängkläder på speglar, hårtork och tofflor.

Pris: Boka Sonne Lifestyle Resort just nu för mellan 2152 - 3094 kr.

Boka Sonne Lifestyle Resort.

Recensioner för Sonne Lifestyle Resort

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Sonne Lifestyle Resort

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Sonne Lifestyle Resort. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Mellau.

Adress till Sonne Lifestyle Resort

Adress: Uebermellen 65

Postnummer: 6881

Stad: Mellau

 

Lämna dina kommentarer för Sonne Lifestyle Resort