Boka Hotell

Gasthof zur Linde

Stjärna Stjärna Stjärna
Gasthof zur Linde

Läge för Gasthof zur Linde
Gasthof zur Linde ligger i Mariahof och sevärdheter i området inkluderar Sankt Lambrechts kloster. Andra sevärdheter i regionen inkluderar Oberwölz kyrka och Blasmusik museum.

Bekvämligheter.
Gasthof zur Linde har fullständigt spa, pool utomhus och bastu. Gratis wi-fi är tillgängligt i publika utrymmen. Detta pensionat i Mariahof har både en bar och restaurang på hotellet.Gäster har även tillgång till en säsongsöppen pool utomhus, en trevlig terrass och skidförvaring. Gäster erbjuds kostnadsfri parkering. Det här är ett rökfritt boende.

Rummen på Gasthof zur Linde
Rummen på hotellet har även balkonger. Rummen på Gasthof zur Linde har badrock och hårtork. Gäster erbjuds gratis wi-fi. Tv:n har kabelkanaler. Badrummen har badkar eller dusch och fria toalettartiklar. Gäster erbjuds städning en gång per vistelse och strykjärn/strykbräda finns tillgänglig på begäran.

Pris: Boka Gasthof zur Linde just nu för mellan 449 - 674 kr.

Boka Gasthof zur Linde.

Recensioner för Gasthof zur Linde

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Gasthof zur Linde

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Gasthof zur Linde. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Mariahof.

Adress till Gasthof zur Linde

Adress: Vockenberg 237

Postnummer: 8812

Stad: Mariahof

 

Lämna dina kommentarer för Gasthof zur Linde