Boka Hotell

Der Almhof

Der Almhof

Med sitt idealiska läge i det största turistområdet Maria Alm am Steinernen Meer utlovar Der Almhof en avkopplande och underbar vistelse. Hotellet erbjuder sina gäster ett brett utbud av tjänster och bekvämligheter som är till för att vistelsen ska bli komfortabel och bekymmersfri. Gratis Wi-Fi i samtliga rum, handikappanpassning, bagageförvaring, parkering, rumsservice finns med på listan över saker som gästerna kan ha glädje av. Rummen är designade och inredda så att gästerna ska känna sig som hemma. Vissa är bland annat utrustade med värme, balkong/terrass, satellit/kabel-TV, värdeskåp på rummet, toalettartiklar. Hotellet erbjuder många olika rekreationsmöjligheter. Trevlig personal, fina faciliteter och nära till allt som Maria Alm har att erbjuda är tre bra anledningar till att bo på Der Almhof.

Pris: Boka Der Almhof just nu för mellan 1330 - 1502 kr.

Boka Der Almhof.

Recensioner för Der Almhof

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Der Almhof

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Der Almhof. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Maria Alm.

Adress till Der Almhof

Adress: Kreidenbachweg 5

Postnummer: 5761

Stad: Maria Alm

 

Lämna dina kommentarer för Der Almhof