Boka Hotell

Chalethotel Jagdgut Wachtelhof

Chalethotel Jagdgut Wachtelhof

Chalethotel Jagdgut Wachtelhof har ett bra läge i det populära området Schlossberg. Hotellet erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter och förmåner för att du garanterat ska trivas. Alla nödvändiga faciliteter, till exempel gratis Wi-Fi i samtliga rum, bagageförvaring, Wi-Fi i allmänna utrymmen, parkeringsservice, parkering, finns att tillgå. Koppla av i ditt komfortabla rum, vissa rum är även utrustade med platt-TV, internet (trådlös), trådlöst internet (avgiftsfritt), rum för icke-rökare, värme. För att göra gästernas vistelse trevligare erbjuder hotellet fritidsfaciliteter som badtunna, gym, bastu, golfbana (inom 3 km), utomhuspool. Upptäck allt vad Maria Alm har att erbjuda genom att göra Chalethotel Jagdgut Wachtelhof till din bas.

Pris: Boka Chalethotel Jagdgut Wachtelhof just nu för mellan 2441 - 2684 kr.

Boka Chalethotel Jagdgut Wachtelhof.

Recensioner för Chalethotel Jagdgut Wachtelhof

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Chalethotel Jagdgut Wachtelhof

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Chalethotel Jagdgut Wachtelhof. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Maria Alm.

Adress till Chalethotel Jagdgut Wachtelhof

Adress: Urslaustr. 7

Postnummer: 5761

Stad: Maria Alm

 

Lämna dina kommentarer för Chalethotel Jagdgut Wachtelhof