Boka Hotell

All in Red Thermenhotel

All in Red Thermenhotel

Med sitt idealiska läge i det största turistområdet Lutzmannsburg utlovar All in Red Thermenhotel en avkopplande och underbar vistelse. Hotellet erbjuder sina gäster ett brett utbud av tjänster och bekvämligheter som är till för att vistelsen ska bli komfortabel och bekymmersfri. Utnyttja hotellets 24-timmarsreception, bagageförvaring, konferensavdelning , business center, barnpassning. Rummen är designade för att erbjuda högsta komfort och utvalda rum har luftkonditionering, värme, skrivbord, balkong/terrass, telefon som utlovar en fridfull, stärkande natt. Ha trevligt med hotellets fritidsfaciliteter, däribland bastu, golfbana (inom 3 km), utomhuspool, inomhuspool, spa, innan du drar dig tillbaka till ditt rum för en välförtjänt vila. En välkomnande atmosfär och utmärkt service är vad du kan förvänta dig under ditt besök på All in Red Thermenhotel.

Pris: Boka All in Red Thermenhotel just nu för mellan 1522 - 1723 kr.

Boka All in Red Thermenhotel.

Recensioner för All in Red Thermenhotel

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till All in Red Thermenhotel

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för All in Red Thermenhotel. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Lutzmannsburg.

Adress till All in Red Thermenhotel

Adress: Thermenplatz 7

Postnummer: 7361

Stad: Lutzmannsburg

 

Lämna dina kommentarer för All in Red Thermenhotel