Boka Hotell

Hotel Garni Felsenhof

Hotel Garni Felsenhof

Med sitt idealiska läge i det största turistområdet Lech centrum utlovar Hotel Garni Felsenhof en avkopplande och underbar vistelse. Med ett komplett utbud av bekvämligheter kommer hotellets gäster tycka att vistelsen är komfortabel. Gratis Wi-Fi i samtliga rum, Wi-Fi i allmänna utrymmen, parkering, rumsservice, familjerum finns med på listan över saker som gästerna kan ha glädje av. Rummen är designade för att erbjuda högsta komfort och utvalda rum har rum för icke-rökare, värme, väckningsservice, balkong/terrass, väckarklocka som utlovar en fridfull, stärkande natt. Hotellet erbjuder många olika rekreationsmöjligheter. Hotel Garni Felsenhof är ett utmärkt val oavsett om man vill utforska Lech eller bara koppla av och ladda batterierna.

Pris: Boka Hotel Garni Felsenhof just nu för mellan 1217 - 1338 kr.

Boka Hotel Garni Felsenhof.

Recensioner för Hotel Garni Felsenhof

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel Garni Felsenhof

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel Garni Felsenhof. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Lech.

Adress till Hotel Garni Felsenhof

Adress: 182 Tannberg

Postnummer: 6764

Stad: Lech

 

Lämna dina kommentarer för Hotel Garni Felsenhof