Boka Hotell

Hotel Laerchenhof

Hotel Laerchenhof

Detta Katschberg hotell ligger på landet. Hotel Laerchenhof har inomhuspool, spa badkar, ångrum, bastu och ski in/ski out tillgång. Detta fyrstjärniga Katschberg hotell har massage-och behandlingsrum och frisersalong. Gratis trådlöst internet finns tillgängligt i allmänna utrymmen. Gästerna serveras gratis frukost varje morgon. Transporttjänster på det här hotellet inkluderar transfer (tilläggskostnad) och en skidanläggning. Hotellet erbjuder dessutom fitnessanläggning, reception med concierge och flerspråkig personal. Detta är ett rökfritt hotell. Tv:n har satellitkanaler. Rummen har uppringd Internetanslutning (tilläggskostnad), telefon, gratis tidningar och i rummet.

Sängarna har kvalitetssängkläder. Alla rum har bäddsoffa och skrivbord. Badrummen har duschar, handhållen dusch, badrockar och makeup/rakning speglar. Balkonger finns på rummen. Hotellet erbjuder dessutom separat sittutrymme, välkomstarrangemang och fönster som kan öppnas. Dessutom bekvämligheter tillgängliga på begäran: kylskåp, hårtork och allergivänliga sängkläder.

Pris: Boka Hotel Laerchenhof just nu för mellan 779 - 1331 kr.

Boka Hotel Laerchenhof.

Recensioner för Hotel Laerchenhof

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel Laerchenhof

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel Laerchenhof. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Katschberg.

Adress till Hotel Laerchenhof

Adress: Katschberghoehe 14

Postnummer: 9863

Stad: Katschberg

 

Lämna dina kommentarer för Hotel Laerchenhof