Boka Hotell

Hotel Hinteregger

Hotel Hinteregger

Detta Katschberg hotell ligger på landet. Hotel Hinteregger har en utomhuspool, inomhuspool, spa badkar, ångrum och en bastu. Detta fyrstjärniga Katschberg hotell har massage-och behandlingsrum och frisersalong. I fastigheten finns tillgång till trådlöst Internet/WiFi (tilläggskostnad). Gästerna serveras gratis frukost varje morgon. Transporttjänster på det här hotellet inkluderar transfer (tilläggskostnad) och en skidanläggning. Hotellet erbjuder dessutom ski in/ski out tillgång, en barnklubb och fitnessanläggning. Fastigheten har särskilda områden för rökning. Tv:n har satellitkanaler. Rummen har trådlös Internetanslutning (tilläggskostnad), telefon i rummet och uppringd Internetanslutning (tilläggskostnad).

Sängarna har kvalitetssängkläder. Alla rum har bäddsoffa och skrivbord. Badrummen har duschar, handhållen dusch, badrockar och makeup/rakning speglar. Balkonger finns på rummen. Hotellet erbjuder dessutom hårtork, fönster som kan öppnas och klockradio. Dessutom bekvämligheter tillgängliga på begäran: kylskåp, mikrovågsugn och allergivänliga sängkläder.

Pris: Boka Hotel Hinteregger just nu för mellan 1168 - 1176 kr.

Boka Hotel Hinteregger.

Recensioner för Hotel Hinteregger

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel Hinteregger

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel Hinteregger. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Katschberg.

Adress till Hotel Hinteregger

Adress: Katschberg 1

Postnummer: 9863

Stad: Katschberg

 

Lämna dina kommentarer för Hotel Hinteregger