Boka Hotell

Pension Pinzgauerhof

Stjärna Stjärna Stjärna
Pension Pinzgauerhof

Läge för Pension Pinzgauerhof
Pension Pinzgauerhof ligger i Kaprun i bergen nära S:t Margareta-kyrkan, Tauern kraftstation och Skidorten Kaprun. I närheten av Pension Pinzgauerhof ligger även Schaufelbergs panoramalinbana och Sigmund-Thun klyfta.

Pension Pinzgauerhof erbjuder:
Detta pensionat med möjlighet till skidåkning erbjuder bar. En gratis frukost serveras varje morgon. Gratis wi-fi är tillgängligt i publika utrymmen. Hotellets gäster har tillgång till bland annat skidförvaring och hotellets trädgård. Gratis parkering. Det finns särskilda områden där rökning är tillåtet.

Rummen på Pension Pinzgauerhof
Rummen på hotellet har även balkonger. De 11 gästrummen på Pension Pinzgauerhof har mörkläggningsgardiner. Gäster har tillgång tillgratis wi-fi/internet på rummen. Rummen har platt-tv med kabelkanaler. Alla rum på Pension Pinzgauerhof städas dagligen och hårtork finns tillgänglig.

Pris: Boka Pension Pinzgauerhof just nu för mellan 0 - 0 kr.

Boka Pension Pinzgauerhof.

Recensioner för Pension Pinzgauerhof

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Pension Pinzgauerhof

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Pension Pinzgauerhof. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Kaprun.

Adress till Pension Pinzgauerhof

Adress: Sportplatzstraße 3

Postnummer: 5710

Stad: Kaprun

 

Lämna dina kommentarer för Pension Pinzgauerhof