Boka Hotell

Sporthotel Ideal *** Superior

Sporthotel Ideal *** Superior

Med sitt idealiska läge i det största turistområdet Hochgurgl utlovar Sporthotel Ideal *** Superior en avkopplande och underbar vistelse. Hotellet erbjuder sina gäster ett brett utbud av tjänster och bekvämligheter som är till för att vistelsen ska bli komfortabel och bekymmersfri. På Sporthotel Ideal *** Superior välkomnas du av serviceinriktad personal som gärna hjälper dig. Platt-TV, internet (trådlös), trådlöst internet (avgiftsfritt), rum för icke-rökare, skrivbord finns i samtliga rum. Ta en paus under en lång dag och använd gym, bastu, bad i varm källa, golfbana (i anslutning till hotellet), golfbana (inom 3 km). Trevlig personal, fina faciliteter och nära till allt som Hochgurgl har att erbjuda är tre bra anledningar till att bo på Sporthotel Ideal *** Superior.

Pris: Boka Sporthotel Ideal *** Superior just nu för mellan 1188 - 1188 kr.

Boka Sporthotel Ideal *** Superior.

Recensioner för Sporthotel Ideal *** Superior

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Sporthotel Ideal *** Superior

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Sporthotel Ideal *** Superior. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Hochgurgl.

Adress till Sporthotel Ideal *** Superior

Adress: Hochgurglerstr. 2

Postnummer:

Stad: Hochgurgl

 

Lämna dina kommentarer för Sporthotel Ideal *** Superior