Boka Hotell

Harry's Home Graz

Harry's Home Graz

Detta Hart bei Graz Hotellet är bekvämt beläget nära flygplatsen. UPC Arena, Graz katedralen och Landeszeughaus är sevärdheter i området. Detta Hart bei Graz Hotellet har en bar/lounge. Trådlös och trådbunden höghastighets Internet finns i allmänna utrymmen (tilläggskostnad). Hotellet är trestjärnigt och inkluderar mötesrum för mindre grupper och audiovisuell utrustning. För en tilläggsavgift har gäster tillgång till transfer. Hotellet erbjuder dessutom flerspråkig personal, kaffe i lobbyn och gratis tidningar i lobbyn. Detta är ett rökfritt hotell. Balkonger finns på rummen.

Rummen har platt tv med digitala kanaler, betalfilmer och Internetanslutning via tv (tilläggskostnad). Trådlös och trådbunden höghastighets Internet (tilläggskostnad), direct dial phones och i rummet (passar laptop) finns. Alla rum har bäddsoffa och skrivbord. Badrummen har hårtork. Hotellet erbjuder dessutom separat sittutrymme, klimatreglering och luftkonditionering. Dessutom finns fler bekvämligheter tillgängliga på begäran som allergivänliga sängkläder och telefontjänst för väckning.

Pris: Boka Harry's Home Graz just nu för mellan 518 - 1130 kr.

Boka Harry's Home Graz.

Recensioner för Harry's Home Graz

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Harry's Home Graz

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Harry's Home Graz. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Hart bei Graz.

Adress till Harry's Home Graz

Adress: Pachern Hauptstrasse 95

Postnummer: 8075

Stad: Hart bei Graz

 

Lämna dina kommentarer för Harry's Home Graz