Boka Hotell

CenterCourt Hotel

CenterCourt Hotel

Med sitt ypperliga läge i Graz har CenterCourt allt som staden har att erbjuda precis utanför dörren. Med ett komplett utbud av bekvämligheter kommer hotellets gäster tycka att vistelsen är komfortabel. Utnyttja hotellets express in- och utcheckning, bagageförvaring, konferensavdelning , restaurang, tidningar. Rummen är designade och inredda så att gästerna ska känna sig som hemma. Vissa är bland annat utrustade med värme, skrivbord, minibar, extra långa sängar (> 2 meter), TV. Efter en dag full av sightseeing kan du återhämta dig i ditt komfortabla rum eller använda hotellets fritidsfaciliteter, som till exempel golfbana (inom 3 km), tennisbana, trädgård. Komfort och funktionalitet gör CenterCourt till det perfekta valet under ditt besök i Graz.

Pris: Boka CenterCourt Hotel just nu för mellan 507 - 593 kr.

Boka CenterCourt Hotel.

Recensioner för CenterCourt Hotel

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till CenterCourt Hotel

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för CenterCourt Hotel. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Graz.

Adress till CenterCourt Hotel

Adress: Walter-Goldschmidt-Gasse 25

Postnummer: 8042

Stad: Graz

 

Lämna dina kommentarer för CenterCourt Hotel