Boka Hotell

Familienhotel Atzinger

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Familienhotel Atzinger

Läge för Familienhotel Atzinger
På Familienhotel Atzinger i Fulpmes har du nära till skidåkning, vinteraktiviteter samt Julkrubbemuseum, Kreuzjoch linbana och Schlick 2000 skidresort. I närheten av Familienhotel Atzinger ligger även Försterhaus hembygdsmuseum och Greifvogelpark.

Familienhotel Atzinger erbjuder sina gäster flera bekvämligheter:
Skäm bort dig med en behandling på det fullständigt utrustade spat eller njut av en simtur i inomhus poolen efter en dag i backarna. Du är ute i backarna på nolltid; detta hotell erbjuder gratis skidtransport. Tack vare skidförvaring och skidpass slipper du lägga tid på att planera och kan tillbringa maximal tid i backarna. Detta hotell har en bar, där du kan ta en après-ski-drink när dagen lider mot sitt slut.

En gratis frukost erbjuds. Höghastighetsinternet/wi-fi i gemensamma utrymmen. Detta hotell med 4 stjärnor har även barnpool, ångbastu och gratis barnklubb.

Rummen på Familienhotel Atzinger
Rummen på hotellet har även balkonger. De 30 gästrummen på Familienhotel Atzinger har värdeförvaringsskåp/säkerhetsskåp och badrock. Alla sängar på Familienhotel Atzinger har duntäcke och exklusiva sängtillbehör. Gäster erbjuds gratis wi-fi. Badrummen på Familienhotel Atzinger har badkar och/eller dusch samt hårfön. Städning av rum utförs dagligen.

Pris: Boka Familienhotel Atzinger just nu för mellan 666 - 999 kr.

Boka Familienhotel Atzinger.

Recensioner för Familienhotel Atzinger

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Familienhotel Atzinger

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Familienhotel Atzinger. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Fulpmes.

Adress till Familienhotel Atzinger

Adress: Sonnegg 22

Postnummer: 6166

Stad: Fulpmes

 

Lämna dina kommentarer för Familienhotel Atzinger