Boka Hotell

Alpenhotel Badmeister

Alpenhotel Badmeister

Alpenhotel Badmeister ligger perfekt till för både affärs- och nöjesresenärer som besöker Flattach. Hotellet erbjuder sina gäster ett brett utbud av tjänster och bekvämligheter som är till för att vistelsen ska bli komfortabel och bekymmersfri. Flygtransfer, familjerum, restaurang, hiss, bar finns på plats för gästernas trivsel. Rummen är designade och inredda så att gästerna ska känna sig som hemma. Vissa är bland annat utrustade med värme, balkong/terrass, telefon, TV, satellit/kabel-TV. För att göra gästernas vistelse trevligare erbjuder hotellet fritidsfaciliteter som bastu, skidåkning, spa, lekplats, pingis. Alpenhotel Badmeister kombinerar varm gästfrihet med en härlig atmosfär, allt för att du ska få en oförglömlig tid i Flattach.

Pris: Boka Alpenhotel Badmeister just nu för mellan 1282 - 1455 kr.

Boka Alpenhotel Badmeister.

Recensioner för Alpenhotel Badmeister

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Alpenhotel Badmeister

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Alpenhotel Badmeister. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Flattach.

Adress till Alpenhotel Badmeister

Adress: Innerfragant 18

Postnummer: 9831

Stad: Flattach

 

Lämna dina kommentarer för Alpenhotel Badmeister