Boka Hotell

Hotel Gletschermuhle

Hotel Gletschermuhle

Med sitt ypperliga läge i Flattach har Hotel Gletschermühle allt som staden har att erbjuda precis utanför dörren. Hotellet håller hög klass på service och bekvämligheter för att alla resenärer ska kunna få sina individuella behov tillgodosedda. På Hotel Gletschermühle välkomnas du av serviceinriktad personal som gärna hjälper dig. Rummen är försedda med alla bekvämligheter man behöver för en god natts sömn. I vissa rum finns även värme, minibar, balkong/terrass, TV, satellit/kabel-TV. För att göra gästernas vistelse trevligare erbjuder hotellet fritidsfaciliteter som bastu, skidåkning, trädgård. Trevlig personal, fina faciliteter och nära till allt som Flattach har att erbjuda är tre bra anledningar till att bo på Hotel Gletschermühle.

Pris: Boka Hotel Gletschermuhle just nu för mellan 775 - 871 kr.

Boka Hotel Gletschermuhle.

Recensioner för Hotel Gletschermuhle

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel Gletschermuhle

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel Gletschermuhle. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Flattach.

Adress till Hotel Gletschermuhle

Adress: Flattach 119

Postnummer: 9831

Stad: Flattach

 

Lämna dina kommentarer för Hotel Gletschermuhle