Boka Hotell

Lava Inn

Lava Inn

Detta hotell ligger i Feldbach. Sevärdheterna i området inkluderar Schloss Riegersburg. Lava Inn har en bar/lounge. I fastigheten finns tillgång till trådlöst Internet/WiFi. Personalen kan ordna uttrycka checka in Hotellet erbjuder dessutom värdeförvaringsskåp i receptionen och en hiss (hiss). Detta är ett rökfritt hotell. Lava Inn har 19 rum. Tv:n har satellitkanaler. Rummen har telefoner och gratis tidningar. Sängarna har kvalitetssängkläder.

Alla rum har bäddsoffa och skrivbord. Badrummen har duschar, handhållen dusch, designer-toalettsaker och hårtork. Hotellet erbjuder dessutom fjärrkontroll ljus/draperi/gardin, fönster som kan öppnas och elektroniska/magnetiska nycklar. Dessutom finns fler bekvämligheter tillgängliga på begäran som strykjärn/strykbräda och telefontjänst för väckning. Städning erbjuds. Internet (bredband) och extrasängar finns tillgängliga. Alla rum på Lava Inn är rökfria.

Pris: Boka Lava Inn just nu för mellan 656 - 761 kr.

Boka Lava Inn.

Recensioner för Lava Inn

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Lava Inn

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Lava Inn. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Feldbach.

Adress till Lava Inn

Adress: Gnaser Strasse 1

Postnummer: 8330

Stad: Feldbach

 

Lämna dina kommentarer för Lava Inn