Boka Hotell

Berggasthof Edelweiss

Stjärna Stjärna Stjärna
Berggasthof Edelweiss

Läge för Berggasthof Edelweiss
Berggasthof Edelweiss ligger i Ebensee i bergen och sevärdheter i regionen inkluderar Feuerkogel skidort, Traunkirchen Pfarrkirche och Kaiservilla & Kaiserpark.

Berggasthof Edelweiss erbjuder flera bekvämligheter
Roa dig med vinteraktiviteter såsom utförsåkning, längdskidåkning och snowboarding, och under de varmare månaderna kan du njuta av vandrings-/cykelleder och mountainbiking. Detta hotell har en bar, där du kan ta en après-ski-drink när dagen lider mot sitt slut.

Gästerna kan njuta av en måltid på restaurangen. En gratis frukost severas varje morgon och en kostnadsfri mottagning med manager är tillgänglig vissa dagar. Gratis/fritt wi-fi/internet i allmänna utrymmen. Detta hotell med 3 stjärnor har även skidförvaring och skidpass.

Rummen på Berggasthof Edelweiss
De 15 gästrummen på Berggasthof Edelweiss har hårtork och fria toalettartiklar. Hotellets gäster har tillgång till gratis wi-fi/internet på rummen. Rummen har platt-tv med kabelkanaler. Städning erbjuds dagligen.

Pris: Boka Berggasthof Edelweiss just nu för mellan 624 - 937 kr.

Boka Berggasthof Edelweiss.

Recensioner för Berggasthof Edelweiss

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Berggasthof Edelweiss

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Berggasthof Edelweiss. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Ebensee.

Adress till Berggasthof Edelweiss

Adress: Feuerkogel 13

Postnummer: 4802

Stad: Ebensee

 

Lämna dina kommentarer för Berggasthof Edelweiss