Boka Hotell

Vitalhotel der Parktherme

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Vitalhotel der Parktherme

Med sitt idealiska läge i det största turistområdet Bad Radkersburg utlovar Vitalhotel der Parktherme en avkopplande och underbar vistelse. Med ett komplett utbud av bekvämligheter kommer hotellets gäster tycka att vistelsen är komfortabel. Faciliteter som 24-timmarsreception, handikappanpassning, bagageförvaring, flygtransfer, konferensavdelning finns tillgängliga för att du ska ha glädje av dem. Rummen är designade för att erbjuda högsta komfort och utvalda rum har värme, balkong/terrass, TV, dusch, morgonrockar som utlovar en fridfull, stärkande natt. Underhåll dig själv med hotellets fritidsfaciliteter, som till exempel badtunna, gym, bastu, utomhuspool, inomhuspool. Upptäck allt vad Bad Radkersburg har att erbjuda genom att göra Vitalhotel der Parktherme till din bas.

Pris: Boka Vitalhotel der Parktherme just nu för mellan 928 - 1053 kr.

Boka Vitalhotel der Parktherme.

Recensioner för Vitalhotel der Parktherme

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Vitalhotel der Parktherme

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Vitalhotel der Parktherme. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Bad Radkersburg.

Adress till Vitalhotel der Parktherme

Adress: Thermenstr. 21

Postnummer: 8490

Stad: Bad Radkersburg

 

Lämna dina kommentarer för Vitalhotel der Parktherme