Boka Hotell

Vortuna Gesundheitsresort Bad Leonfelden

Vortuna Gesundheitsresort Bad Leonfelden

Med sitt ypperliga läge i Bad Leonfelden har Natur & Kurhotel Bad Leonfelden allt som staden har att erbjuda precis utanför dörren. Hotellet har allt du behöver för en komfortabel vistelse. Faciliteter som gratis Wi-Fi i samtliga rum, parkering, konferensavdelning , restaurang, tidningar finns tillgängliga för att du ska ha glädje av dem. Rummen är designade för att ge optimal komfort och vissa rum har praktiska bekvämligheter som värme, TV LCD/plasmaskärm, satellit/kabel-TV. Hotellets rofyllda atmosfär omfattar även fritidsfaciliteterna där det bland annat ingår gym, bastu, inomhuspool, massage, solarium. Trevlig personal, fina faciliteter och nära till allt som Bad Leonfelden har att erbjuda är tre bra anledningar till att bo på Natur & Kurhotel Bad Leonfelden.

Pris: Boka Vortuna Gesundheitsresort Bad Leonfelden just nu för mellan 842 - 947 kr.

Boka Vortuna Gesundheitsresort Bad Leonfelden.

Recensioner för Vortuna Gesundheitsresort Bad Leonfelden

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Vortuna Gesundheitsresort Bad Leonfelden

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Vortuna Gesundheitsresort Bad Leonfelden. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Bad Leonfelden.

Adress till Vortuna Gesundheitsresort Bad Leonfelden

Adress: Spielau 8

Postnummer: 4190

Stad: Bad Leonfelden

 

Lämna dina kommentarer för Vortuna Gesundheitsresort Bad Leonfelden