Boka Hotell

Falkensteiner Hotel & Spa Bad Leonfelden

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Falkensteiner Hotel & Spa Bad Leonfelden

Falkensteiner Hotel & Spa Bad Leonfelden är ett populärt val bland resenärer på besök i Bad Leonfelden, vare sig de vill utforska staden eller bara är på genomresa. Med sitt stora utbud av faciliteter och tjänster tillhandahåller hotellet allt du behöver för en god natts sömn. Gratis Wi-Fi i samtliga rum, 24-timmarsreception, handikappanpassning, bagageförvaring, parkeringsservice är bara några av faciliteterna som finns att tillgå. Koppla av i ditt komfortabla rum, vissa rum är även utrustade med skrivbord, minibar, balkong/terrass, telefon, TV. Ta en paus under en lång dag och använd gym, bastu, golfbana (inom 3 km), utomhuspool, inomhuspool. En välkomnande atmosfär och utmärkt service är vad du kan förvänta dig under ditt besök på Falkensteiner Hotel & Spa Bad Leonfelden.

Pris: Boka Falkensteiner Hotel & Spa Bad Leonfelden just nu för mellan 1455 - 1646 kr.

Boka Falkensteiner Hotel & Spa Bad Leonfelden.

Recensioner för Falkensteiner Hotel & Spa Bad Leonfelden

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Falkensteiner Hotel & Spa Bad Leonfelden

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Falkensteiner Hotel & Spa Bad Leonfelden. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Bad Leonfelden.

Adress till Falkensteiner Hotel & Spa Bad Leonfelden

Adress: Wallseerstraße 10

Postnummer: 4190

Stad: Bad Leonfelden

 

Lämna dina kommentarer för Falkensteiner Hotel & Spa Bad Leonfelden