Boka Hotell

Hotel Pragant

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Hotel Pragant

Bo på Harmony's Hotel Prägant medan du utforskar alla underverk i Bad Kleinkirchheim. Hotellet håller hög klass på service och bekvämligheter för att alla resenärer ska kunna få sina individuella behov tillgodosedda. Utnyttja hotellets handikappanpassning, bagageförvaring, rumsservice, flygtransfer, konferensavdelning . Rummen är designade för att erbjuda högsta komfort och utvalda rum har värme, väckningsservice, skrivbord, minibar, balkong/terrass som utlovar en fridfull, stärkande natt. Underhåll dig själv med hotellets fritidsfaciliteter, som till exempel bastu, golfbana (inom 3 km), utomhuspool, inomhuspool, skidåkning. Trevlig personal, fina faciliteter och nära till allt som Bad Kleinkirchheim har att erbjuda är tre bra anledningar till att bo på Harmony's Hotel Prägant.

Pris: Boka Hotel Pragant just nu för mellan 775 - 871 kr.

Boka Hotel Pragant.

Recensioner för Hotel Pragant

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel Pragant

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel Pragant. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Bad Kleinkirchheim.

Adress till Hotel Pragant

Adress: Kirchheimer Weg 6

Postnummer: 9546

Stad: Bad Kleinkirchheim

 

Lämna dina kommentarer för Hotel Pragant