Boka Hotell

Wellnesshotel Allmer

Wellnesshotel Allmer

Med sitt idealiska läge i det största turistområdet Bad Gleichenberg utlovar Wellnesshotel Allmer en avkopplande och underbar vistelse. Hotellet erbjuder sina gäster ett brett utbud av tjänster och bekvämligheter som är till för att vistelsen ska bli komfortabel och bekymmersfri. Alla nödvändiga faciliteter, till exempel bagageförvaring, rumsservice, flygtransfer, restaurang, tidningar, finns att tillgå. Koppla av i ditt komfortabla rum, vissa rum är även utrustade med värme, väckningsservice, skrivbord, minibar, balkong/terrass. Ta en paus under en lång dag och använd gym, bastu, golfbana (inom 3 km), inomhuspool, spa. Trevlig personal, fina faciliteter och nära till allt som Bad Gleichenberg har att erbjuda är tre bra anledningar till att bo på Wellnesshotel Allmer.

Pris: Boka Wellnesshotel Allmer just nu för mellan 919 - 1043 kr.

Boka Wellnesshotel Allmer.

Recensioner för Wellnesshotel Allmer

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Wellnesshotel Allmer

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Wellnesshotel Allmer. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Bad Gleichenberg.

Adress till Wellnesshotel Allmer

Adress: Kaiser-Franz-Josef-Straße 12

Postnummer: 8344

Stad: Bad Gleichenberg

 

Lämna dina kommentarer för Wellnesshotel Allmer