Boka Hotell

Alpenhotel

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Alpenhotel

Läge för Alpenhotel
Alpenhotel ligger i Altmuenster (Traunsee), nära Oldtimermuseum \"Rund ums Rad\", Schloss Ort och Toscanapark. I närheten av Alpenhotel ligger även Gmunden Stadttheater och Arizona Doll and Toy Museum.

Alpenhotel erbjuder sina gäster flera bekvämligheter:
Alpenhotel har ångbastu och bastu. Detta hotell har 4 stjärnor och affärsresenärer här har tillgång till business-service och mötesrum. På detta hotell som passar dem som reser i arbetet kan man äta på antingen deras restaurang eller baren. Hotellet kan även erbjuda flerspråkig personal, hjälp med bokning av biljetter och guidade turer och hotellets trädgård. Gratis parkering.

Rummen på Alpenhotel
De 41 gästrummen på Alpenhotel har minibar och hårtork. Gäster har tillgång tillgratis wi-fi/internet på rummen. Alla rum har skrivbord, värdeförvaringsskåp/säkerhetsskåp och telefon.

Pris: Boka Alpenhotel just nu för mellan 665 - 997 kr.

Boka Alpenhotel.

Recensioner för Alpenhotel

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Alpenhotel

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Alpenhotel. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Altmuenster.

Adress till Alpenhotel

Adress: Hauptstraße 28

Postnummer: 4813

Stad: Altmuenster

Fler Hotell i Altmuenster
 

Lämna dina kommentarer för Alpenhotel