Boka Hotell

Hotel Alphof

Hotel Alphof

4-stjärniga Hotel Alphof erbjuder komfort och bekvämlighet vare sig du är på affärs- eller nöjesresa i Alpbach. Med sitt stora utbud av faciliteter och tjänster tillhandahåller hotellet allt du behöver för en god natts sömn. Handikappanpassning, express in- och utcheckning, bagageförvaring, parkering, rumsservice finns på plats för gästernas trivsel. Rummen är försedda med alla bekvämligheter man behöver för en god natts sömn. I vissa rum finns även värme, skrivbord, balkong/terrass, telefon, TV LCD/plasmaskärm. Efter en dag full av sightseeing kan du återhämta dig i ditt komfortabla rum eller använda hotellets fritidsfaciliteter, som till exempel bastu, inomhuspool, skidåkning, massage, solarium. Hotel Alphof är ett utmärkt val oavsett om man vill utforska Alpbach eller bara koppla av och ladda batterierna.

Pris: Boka Hotel Alphof just nu för mellan 1656 - 1866 kr.

Boka Hotel Alphof.

Recensioner för Hotel Alphof

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel Alphof

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel Alphof. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Alpbach.

Adress till Hotel Alphof

Adress: Alpbach 486

Postnummer: 6236

Stad: Alpbach

 

Lämna dina kommentarer för Hotel Alphof