Boka Hotell

Sportpension Geisler

Sportpension Geisler

Sportpension Geisler är ett populärt val bland resenärer på besök i Achenkirch, vare sig de vill utforska staden eller bara är på genomresa. Hotellet erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter och förmåner för att du garanterat ska trivas. Gratis Wi-Fi i samtliga rum, bagageförvaring, familjerum, restaurang, tidningar finns på plats för gästernas trivsel. Rummen är försedda med alla bekvämligheter man behöver för en god natts sömn. I vissa rum finns även värme, väckningsservice, balkong/terrass, väckarklocka, telefon. Underhåll dig själv med hotellets fritidsfaciliteter, som till exempel bastu, golfbana (inom 3 km), skidåkning, solarium, lekplats. Komfort och funktionalitet gör Sportpension Geisler till det perfekta valet under ditt besök i Achenkirch.

Pris: Boka Sportpension Geisler just nu för mellan 938 - 1062 kr.

Boka Sportpension Geisler.

Recensioner för Sportpension Geisler

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Sportpension Geisler

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Sportpension Geisler. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Achenkirch.

Adress till Sportpension Geisler

Adress: Nr. 130b

Postnummer: 6215

Stad: Achenkirch

 

Lämna dina kommentarer för Sportpension Geisler