Boka Hotell

Strandhotel Margaretha

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Strandhotel Margaretha

4-stjärniga Strandhotel Margaretha erbjuder komfort och bekvämlighet vare sig du är på affärs- eller nöjesresa i St. Wolfgang. Med sitt stora utbud av faciliteter och tjänster tillhandahåller hotellet allt du behöver för en god natts sömn. Gratis Wi-Fi i samtliga rum, bagageförvaring, parkeringsservice, rumsservice, flygtransfer finns på plats för gästernas trivsel. Rummen är designade för att ge optimal komfort och vissa rum har praktiska bekvämligheter som värme, väckningsservice, skrivbord, minibar, balkong/terrass. Ta en paus under en lång dag och använd privat strand, bastu, golfbana (inom 3 km), skidåkning, dykning. Oavsett varför du besöker St. Wolfgang så kommer Strandhotel Margaretha göra att du omedelbart känner dig som hemma.

Pris: Boka Strandhotel Margaretha just nu för mellan 1635 - 1839 kr.

Boka Strandhotel Margaretha.

Recensioner för Strandhotel Margaretha

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Strandhotel Margaretha

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Strandhotel Margaretha. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av St. Wolfgang.

Adress till Strandhotel Margaretha

Adress: Margarethenstraße 67

Postnummer: 5360

Stad: St. Wolfgang

 

Lämna dina kommentarer för Strandhotel Margaretha