Boka Hotell

Hotel Seerose Garni Wolfgangsee

Stjärna Stjärna Stjärna
Hotel Seerose Garni Wolfgangsee

Med sitt ypperliga läge i St. Wolfgang har Hotel Seerose garni Wolfgangsee allt som staden har att erbjuda precis utanför dörren. Med sitt stora utbud av faciliteter och tjänster tillhandahåller hotellet allt du behöver för en god natts sömn. Alla nödvändiga faciliteter, till exempel express in- och utcheckning, bagageförvaring, flygtransfer, familjerum, biluthyrning, finns att tillgå. Rummen är designade för att ge optimal komfort och vissa rum har praktiska bekvämligheter som värme, skrivbord, balkong/terrass, TV LCD/plasmaskärm, satellit/kabel-TV. För att göra gästernas vistelse trevligare erbjuder hotellet fritidsfaciliteter som privat strand, golfbana (inom 3 km), skidåkning, dykning, fiske. Hotel Seerose garni Wolfgangsee är ett utmärkt val oavsett om man vill utforska St. Wolfgang eller bara koppla av och ladda batterierna.

Pris: Boka Hotel Seerose Garni Wolfgangsee just nu för mellan 957 - 1081 kr.

Boka Hotel Seerose Garni Wolfgangsee.

Recensioner för Hotel Seerose Garni Wolfgangsee

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel Seerose Garni Wolfgangsee

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel Seerose Garni Wolfgangsee. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av St. Wolfgang.

Adress till Hotel Seerose Garni Wolfgangsee

Adress: Markt 114

Postnummer: 5360

Stad: St. Wolfgang

 

Lämna dina kommentarer för Hotel Seerose Garni Wolfgangsee