Boka Hotell

Kronenhotel

Stjärna Stjärna Stjärna
Kronenhotel

Läge för Kronenhotel
Kronenhotel ligger i Seefeld in Tirol nära Rosshütte linbana, Seefelds skidområde och Casino Seefeld. I närheten av Kronenhotel ligger även S:t Oswalds kyrka och Seefeld Golf Academy Golf Club.

Kronenhotel erbjuder sina gäster flera bekvämligheter:
Detta hotell med golfbana erbjuder bar. Gäster på Kronenhotel serveras en kostnadsfri frukost. Allmänna utrymmen är utrustade med wi-fi (avgift tillkommer). Gäster har bland annat tillgång till en terrass, hjälp med bokning av biljetter och guidade turer och hotellets trädgård. Gäster erbjuds gratis parkering.

Rummen på Kronenhotel
Bekvämligheter i gästrummen på Kronenhotel omfattar värdeförvaringsskåp/säkerhetsskåp och gratis toalettartiklar. Wi-fi finns tillgängligt (avgift tillkommer). Tv:n har kabelkanaler. Alla rum på Kronenhotel städas dagligen och hårtork finns tillgänglig.

Pris: Boka Kronenhotel just nu för mellan 0 - 0 kr.

Boka Kronenhotel.

Recensioner för Kronenhotel

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Kronenhotel

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Kronenhotel. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Seefeld in Tirol.

Adress till Kronenhotel

Adress: Karwendelweg 732

Postnummer: 6100

Stad: Seefeld in Tirol

 

Lämna dina kommentarer för Kronenhotel