Boka Hotell

Kitzhof Mountain Design Resort 4 Sterne Superior

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Kitzhof Mountain Design Resort 4 Sterne Superior

Bo på Hotel Kitzhof Mountain Design Resort medan du utforskar alla underverk i Kitzbühel. Hotellet erbjuder sina gäster ett brett utbud av tjänster och bekvämligheter som är till för att vistelsen ska bli komfortabel och bekymmersfri. Gratis Wi-Fi i samtliga rum, kasino, 24-timmarsreception, handikappanpassning, bagageförvaring är bara några av faciliteterna som finns att tillgå. Varje rum är elegant inrett och utrustat med praktiska bekvämligheter. För att göra gästernas vistelse trevligare erbjuder hotellet fritidsfaciliteter som gym, bastu, golfbana (inom 3 km), inomhuspool, skidåkning. Komfort och funktionalitet gör Hotel Kitzhof Mountain Design Resort till det perfekta valet under ditt besök i Kitzbühel.

Pris: Boka Kitzhof Mountain Design Resort 4 Sterne Superior just nu för mellan 1349 - 1522 kr.

Boka Kitzhof Mountain Design Resort 4 Sterne Superior.

Recensioner för Kitzhof Mountain Design Resort 4 Sterne Superior

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Kitzhof Mountain Design Resort 4 Sterne Superior

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Kitzhof Mountain Design Resort 4 Sterne Superior. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Kitzbühel.

Adress till Kitzhof Mountain Design Resort 4 Sterne Superior

Adress: Schwarzseestraße 8-10

Postnummer: 6370

Stad: Kitzbühel

 

Lämna dina kommentarer för Kitzhof Mountain Design Resort 4 Sterne Superior