Boka Hotell

Appartements Berger

Appartements Berger

Appartements Berger har ett bra läge i det populära området Kitzbühel. Med sitt stora utbud av faciliteter och tjänster tillhandahåller hotellet allt du behöver för en god natts sömn. På hotellet hittar man bland annat gratis Wi-Fi i samtliga rum, parkering, familjerum, grillplats. Rummen är designade för att ge optimal komfort och vissa rum har praktiska bekvämligheter som värme, balkong/terrass, satellit/kabel-TV, kokvrå, kylskåp. Efter en dag full av sightseeing kan du återhämta dig i ditt komfortabla rum eller använda hotellets fritidsfaciliteter, som till exempel golfbana (inom 3 km), skidåkning, lekplats, pingis, trädgård. En välkomnande atmosfär och utmärkt service är vad du kan förvänta dig under ditt besök på Appartements Berger.

Pris: Boka Appartements Berger just nu för mellan 880 - 995 kr.

Boka Appartements Berger.

Recensioner för Appartements Berger

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Appartements Berger

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Appartements Berger. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Kitzbühel.

Adress till Appartements Berger

Adress: Oberleitenweg 55

Postnummer: 6370

Stad: Kitzbühel

 

Lämna dina kommentarer för Appartements Berger