Boka Hotell

Hahnenhof

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Hahnenhof

Läge för Hahnenhof
Hahnenhof ligger i Kitzbühel på landet nära Kitzbühels tennisstadion, Hahnenkamm linbana och Aquarena Kitzbühel. I närheten av Hahnenhof ligger även Kitzbühels museum och Casino Kitzbühel.

Hahnenhof erbjuder sina gäster flera bekvämligheter:
Hahnenhof har pool utomhus, ångbastu och bastu. Detta hotell erbjuder restaurang. Personalen kan hjälpa till med hjälp med bokning av biljetter och guidade turer och bröllopstjänster. Gäster har bland annat tillgång till en terrass, skidförvaring och hotellets trädgård. Det finns särskilda områden där rökning är tillåtet.

Rummen på Hahnenhof
Rummen på hotellet har även balkonger/terrasser. De 15 gästrummen på Hahnenhof har värdeförvaringsskåp/säkerhetsskåp och hårtork. Gäster erbjuds gratis wi-fi. Tv:n har kabelkanaler. På begäran erbjuds även strykjärn/strykbräda och allergitestade sängkläder om så önskas.

Pris: Boka Hahnenhof just nu för mellan 1920 - 2880 kr.

Boka Hahnenhof.

Recensioner för Hahnenhof

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hahnenhof

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hahnenhof. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Kitzbühel.

Adress till Hahnenhof

Adress: Hausstattfeld 18

Postnummer: 6370

Stad: Kitzbühel

 

Lämna dina kommentarer för Hahnenhof